Strict (2048): Declaration of JsHelper::value() should be compatible with Helper::value($options = Array, $field = NULL, $key = 'value') [CORE/Cake/View/Helper/JsHelper.php, line 422]
Independența Film | MONSTRUL

Coşul de cumpărături este gol

MONSTRUL

TRAILERE (1)

REGIZOR

Joon-ho Bong

ACTORI

Kang-ho Song

Hie-bong Byeon

GENUL

Comedy, Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller

DURATA

118 min

AUDIO

COREEANA Dolby 5.1

SUBTITLURI

ROMANA

FORMAT

DVD 9 PAL 16:9

SINOPSIS

La Seoul, Park Hee-bong are un mic restaurant fast-food la marginea lacului Han unde trăieşte împreună cu familia sa. Este acolo cu fiul său cel mare, imaturul Gang-du, fiica sa Nam-joo, o campioană ghinionistă la tirul cu arcul şi Nam-il, fiul său cel mic, veşnic somer. Toată lumea o adoră pe micuţa Hyun-seo, fiica unică a lui Gang-du.
Intr-o zi, un monstru uriaş şi necunoscut până în prezent, tâşneste din străfundurile râului. Când creatura ajunge la mal, aceasta începe să strivească şi să atace mulţimea într-un mod sălbatic, distrugând tot în calea sa.
Când restaurantul este dărâmat, Gang-du încearcă să fugă cu fiica sa, dar o pierde în mulţimea disperată. Când în sfârşit o zăreşte, Hyun-seo este luată pe sus de către monstrul care dispare, luând cu el fetiţa în râu.
Neputându-se biuzui pe niciun ajutor, familia Park decide atunci să plece în cruciadă împotriva monstrului, pentru a o regasi pe Hyun-seo.

COS DE CUMPARATURI

DVD 49 LEI 30 LEI

INDEPENDENTA FILM Recomanda

HĂRȚI CĂTRE STELE

MAPS TO THE STARS

REGIZOR

David Cronenberg

CAST

Robert Pattinson

GENRE

DRAMA

PRET

49 LEI

Termeni și Condiții